Grbović: Nadam se da će skver biti lijepo mjesto za odmor

“Mislim da smo finansiranjem dijela izgradnje ovog platoa svi zajedno zaokružili jednu lijepu cjelinu i vjerujem da će građani Nikšića to znati da cijene i da očuvaju u narednim godinama”, kazala je Milić
114 pregleda 22 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2015. 11:32h

Opština Nikšić, u saradnji sa Pivarom “Trebjesa” i Erste bankom, uredila je plato na Trgu Save Kovačevića, ispred poslovnog centra “Ibon”, gdje je napravljen i parking sa 62 mjesta.

Projekat je vrijedan 92.000 eura, a izvođač radova je firma “Mehanizacija i programat”. Pivara je donirala deset hiljada eura, a Erste banka pet hiljada.

“Ovaj plato je urađen u rekordnom roku. Tu su napravljena i 62 parking mjesta, što je veoma značajno budući da poslovni centar ‘Ibon’ nije imao dovoljno parkinga. Nadam se da će ovaj skver građani koristiti i da će biti lijepo mjesto za odmor”, kazao je predsjednik Opštine Veselin Grbović.

Natalija Milić, menadžer korporativnih poslova u Pivari, kazala je da je nastavljena dobra saradnja te kompanije i lokalne uprave, i da će novouređeni plato mnogo značiti Nikšićanima.

“Mislim da smo finansiranjem dijela izgradnje ovog platoa svi zajedno zaokružili jednu lijepu cjelinu i vjerujem da će građani Nikšića to znati da cijene i da očuvaju u narednim godinama”, kazala je Milić.

Galerija

Bonus video: