Lovćen banka uručila štedne knjižice za bebe rođene 25. avgusta

"Za nas je to važan datum jer je Lovćen banka upravo na taj dan 2014. godine počela sa radom. Vjerujemo da ovo nije naš posljednji susret jer - uvijek ćete biti rado viđeni gosti na svim adresama širom Crne Gore gdje postoji Lovćen banka"
76 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 14.09.2015. 18:34h

Lovćen banka je organizovala svečanost povodom uručenja štednih knjižica sa iznosom od po 100 eura roditeljima beba koje su rođene 25. avgusta 2015. godine, u porodilištu Kliničkog centra Podgorica.

Svečano uručenje je organizovano u prostorijama filijale Lovćen banke u Podgorici, na bulevaru Džordža Vašingtona 56/I.

Štedne knjižice je uručila pomoćnica izvršnog direktora za komercijalne poslove Jovana Popović.

"U ime zaposlenih u Lovćen banci želim da vam prenesem srdačnu dobrodošlicu. Mi smo mlada banka, na početku svog razvoja i želimo da podržimo najmađe jer, na njima, ostaje naša i budućnost ove zemlje. Zato su Jana, Pavle, Dušan, Ismail, Vuk, Balša, Elena ,Sava, Paula, Staša… važni za nas jednako kao i velike firme i sistemi sa kojima sarađujemo. Djeca su najvrednije što imamo i mi u Lovćen banci to uvijek imamo na umu. I zato smo odlučili da i svoj djeci rođenoj toga dana podarimo štednu knjižicu sa po 100 eura. Za nas je to važan datum jer je Lovćen banka upravo na taj dan 2014. godine počela sa radom. Vjerujemo da ovo nije naš posljednji susret jer - uvijek ćete biti rado viđeni gosti na svim adresama širom Crne Gore gdje postoji Lovćen banka", rekla je Popović.

Ona je dodala da je kultura štednje za ispunjenje najljepših snova poput školovanja, putovanja…, važan dio vaspitanja.

"Pred vašom, ali i našom djecom – slobodno sada mogu reći, su godine rasta razvoja, učenja… Mi smo za ovih godinu dana rada, uspjeli da napravimo puno, da okupimo tim stručnih ljudi posvećenih razvoju banke, da razvijemo poslovnu mrežu, da uvedemo niz novih proizvoda , da otvorimo sedam filijala. Naš razvoj i rast se i dalje nastavlja, sa vjerom da će svaka naredna godina biti bolja i uspješnija. Nadamo se da će i vaša djeca svake godine značajno napredovati i da će pred sebe postavljati nove ciljeve kojima će stremiti. Ukoliko zatreba Lovćen banka je tu za Vas i njih, spremna da Vas podrži u stremljenima da napredujete, da razvijate nove projekte i biznise", zaključila je Popović.

Galerija

Bonus video: