Jysk otvorio salon namještaja u Podgorici

"Kada je u pitanju namještaj za spavaću sobu tu mogu reći da su broj jedan u Evropi o čemu govori činjenica da danska kraljevska porodica koristi njihove proizvode"
1421 pregleda 87 komentar(a)
Ažurirano: 03.09.2015. 10:55h

Danska kompanija za proizvodnju namještaja Jysk, u saradnji sa kompanijom Eurodom, otvorila je salon u Podgorici.

Salon se nalazi na 300 metara od raskrsnice Cetinje – Nikšić u Donjoj Gorici, gdje na dva sprata nudi kompletan namještaj za kuću i kancelarije, ali i za baštu.

Kompanija Jysk, prema riječima pr kompanije Eurodom Marka Novakovića, nudi veliki spektar ponude što potvrđuje moto brenda "Sve za vaš dom".

"Kada je u pitanju namještaj za spavaću sobu tu mogu reći da su broj jedan u Evropi o čemu govori činjenica da danska kraljevska porodica koristi njihove proizvode", kazao je Novaković.

Veoma je važno, ističe on, to što su proizvodi Juska veoma kvalitetni i primamljivi za sve kupce.

"Proizvodi nijesu skupi jer mi želimo da kvalitetnu stvar ponudimo kupcima po primjerenoj cijeni. Ponavljam, ovaj salon nudi sve što je potrebno za uređenje doma, i to za svačiji džep", ocijenio je.

Namještaj kompanije Jysk se proizvodi širom Evrope, a kako je najavio Novaković, trenutno se ne razmišlja o proizvodnom pogonu u Crnoj Gori.

On je naglasio da za otvaranje salona nije korišten kredit, niti pomoć države, već je sve odrađeno na sopstvenu inicijativu.

"Do saradnje sa Juskom došlo je namjenski, odnosno tokom našeg boravka u Danskoj, kada smo stupili u kontakt sa ljudima iz te multinacionalne kompanije i dogovorili se o budućoj saradnji", objasnio je Novaković.

Naša ponuda, tvrdi on, im se dopala, nakon čega su nas kontaktirali i kazali da žele da posluju u Crnoj Gori.

"Već u januaru tekuće godine otvorili smo po jednu poslovnicu u Nikšiću i Radanovićima, a evo i sad u Podgorici", naveo je Novaković.

Pošto se prodaja u pomenutim salonima odvijala neočekivano dobro, odlučili su da pored Podgorice, u naredno periodu, otvore salone na sjeveru i još jedan na primorju.

Firma Jysk je osnovana 1979. godine u Danskoj, imaju više od 2.200 prodavnica u 39 zemalja.

Galerija

Bonus video: