OO SNP Budva će uputiti inicijativu za besplatan prevoz učenika osnovnih i srednjih škola

"Nadamo se da će ova inicijativa naići na razumijevanje kako opozicionih, tako i vladajuće stranke" , rekao je portparol OO SNP Budva
1 komentar(a)
Budva, Foto: Vuk Lajović
Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 30.08.2015. 13:34h

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Budva održao je juče sastanak na kojem su analizirani aktuelna politička situacija i dešavanja u Budvi i Crnoj Gori.

Sastanku su, osim članova Opštinskog odbora SNP Budva, prisustvovali i predsjednik Srđan Milić i poslanica Snežana Jonica.

"Opštinski odbor je ukazao da je SNP inicirao i koordinirao sa ostalim opozicionim političkim subjektima aktivnosti kojima su se stvarali uslovi za promjenu dosadašnjeg načina upravljanja Budvom. SNP Crne Gore je, u dogovoru sa ostalim opozicionim subjektima u Budvi, za predsjednika Opštine predložio Veselina Markovića, koji ima neosporni legitimitet i znanje da upravlja Budvom, što je dokazao u periodu kada je bio na čelu grada", kazao je portparol OO SNP Budva Vuk Rucović

Međutim, kako navodi Rucović pojedinci iz nekih novoformiranih partija su, zahvaljujući političkoj korupciji, podržali isti način vođenja Budve kao i do sada.

"SNP Budva će konstantno, dosledno i odgovorno, kao i do sada, ukazivati na sve probleme u gradu, ali i pokretati inicijative kojima ćemo pokušati da obezbijedimo bolje uslove za život svih građana Budve. U tom cilju, SNP će sjutra uputiti inicijativu Opštini Budva da se obezbijedi besplatan prevoz učenika osnovnih i srednjih škola. Nadamo se da će ova inicijativa naići na razumijevanje kako opozicionih, tako i vladajuće stranke", rekao je Rucović.

Bonus video: