Sunđer Bob obradovao mališane

“Mnogo volim da gledam taj crtani, jer je zabavan i smiješan.Sa sestrom imitiram Krabu, Lignjoslava i Sunđer Boba”
112 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2015. 17:35h

Veliki broj djece je, na platou ispred šoping mola “Mall of Monetenegro” uživao u manifestaciji inspirisanoj jednim od najpopularijih animiranih likova Sunđer Boba.

U okviru projekta marketa “Roda” kojim je poznati crtani lik širio radost u različitim gradovima naše države, djeca su se zabavljanju u oslikavanju sopstvenog lica ili lica svojih drugara, mijenjaju sličica, crtanju na temu Sunđer Boba kao i takmičenju u pravljenju građevina od plastičnih diskova oslikanim motivima družine Koralova.

Osmogodišnji Vuk , koji ove godine kreće u drugi razred, kazao je “Vijestima” da je oduševljen susretom sa Sunđer Bobom i da redovno gleda taj crtani.

Vuk je tokom manifestacije crtao Sunđer Boba u svojoj kući od ananasa.

“Mnogo volim da gledam taj crtani, jer je zabavan i smiješan.Sa sestrom imitiram Krabu, Lignjoslava i Sunđer Boba”, kazao je.

Sedmogodišnja Sara pak nije crtala pomenutog animiranog lika, već Lignjoslava.

Ona je “Vijestima” rekla, da voli Lignjoslava i da ga zato crta.

“Lignjoslav je mnogo zabavniji od Sunđer Boba.On je baš namršten i smiješan, i sve mu smeta ali ga ja volim, jer me najviše nasmije”, navela je Sara.

Svi učesnici dvočasovne manifestacije dobili su balon sa likom Sunđer Boba, a oni koji su se istakli u crtanju dobili su vrećice, figurice i druge proizvode sa tematikom iz Koralova.

Organizatori manifestacije su navelli da su veoma zadovoljni druženjem sa djecom i najavili da će u drugim gradovima pokušati da obraduju mališane.

“Bili smo u Budvi, Herceg Novom, Ulcinju, a evo sad i u Podgorici .Zadovoljstvo nam je što smo mališanima uljepšali kraj ljetnjeg raspusta, i mislim da smo to, izborom Sunđer Boba, koji uveseljava milione djece, učinili iznad njihovih očekivanja”. saopštili su organizatori.

Zaista, navode oni, ovogodišnje druženje sa Sunđer Bobom je iznjedrilo osmjehe mnogobrojne djece i na to smo najviše ponosni.

“Na Slovenskoj plaži u Budvi bilo je zaista divno vidjeti i čuti radost toliko velikog broja djece, što se obistinilo i u Podgorici”, ističu organizatori.

Naredno druženje sa omiljenim crtanim likom zakazano je početkom septembra, u Nikšiću.

Galerija

Bonus video: