Izabrani novi članovi Upravnog odbora UCG

„Na današnjoj sjednici donijeta je i odluka o reorganizaciji Rektorata UCG. Takođe, Saša Knežević imenovan je za predstavnika UCG u Savjetu Agencije za elektronske medije, a Željko Reljić sa Fakulteta likovnih umjetnosti predložen je za člana komisije za dodjeljivanje statusa istaknuti kulturni stvaralac“, navodi se u saopštenju
227 pregleda 0 komentar(a)
UCG, Foto: Arhiva Vijesti
UCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 28.08.2015. 16:46h

Direktor Uprave carina Vladan Joković i glavni urednik u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva Radule Novović izabrani su za članove Upravnog odbora (UO) Univerziteta Crne Gore (UCG).

UO UCG je na današnjoj, redovnoj sjednici, donio je odluku da se Joković i Novović, na predlog Vlade, za nove članove UO.

„UO je počeo realizaciju odluke Vlade o statusnim promjenama na UCG, pa je donešena odluka o imenovanju Odbora za obavljanje pripremnih radnji za dobijanje licence za rad Medicinskog fakulteta“, saopšteno je iz Rektorata UCG.

Za predsjednika Odbora imenovan je dekan Medicinskog fakulteta Goran Nikolić, a za članove su imenovani d. dekana Fakulteta primijenjene fizioterapije Sofija Žitnik Sivački, i v.d. dekana Farmaceutskog fakulteta Zorica Potpara.

„Donijeta je odluka o imenovanju Odbora za obavljanje pripremnih radnji za dobijanje licence za rad Filozofskog fakulteta. Odbor čine predsjednik, dekan Filozofskog fakulteta Goran Barović, i članovi, Nada Tomović i Tatjana Novović sa Filozofskog fakulteta“, navodi se u saopštenju.

Imenovan je i Odbor za obavljanje pripremnih radnji za dobijanje licence za rad Filološkog fakulteta.

Za predsjednika Odbora imenovan je Dragan Bogojević sa Filozofskog fakulteta, a za članove Igor Lakić sa Instituta za strane jezike i Vesna Vukićević Janković sa Filozofskog fakulteta.

Svi formirani odbori treba da zadatke izvrše u roku od 15 dana.

„Na današnjoj sjednici donijeta je i odluka o reorganizaciji Rektorata UCG. Takođe, Saša Knežević imenovan je za predstavnika UCG u Savjetu Agencije za elektronske medije, a Željko Reljić sa Fakulteta likovnih umjetnosti predložen je za člana komisije za dodjeljivanje statusa istaknuti kulturni stvaralac“, navodi se u saopštenju.

U ime UCG, direktor Centra informacionog sistema Božo Krstajić predložen je za člana savjetodavnog tijela koje će pratiti i koordinirati dalji rad Nacionalne tačke razmjene internet saobraćaja.

Bonus video: