Druženje sa Sunđer Bobom u Podgorici

Naredno druženje sa omiljenim crtanim likom je početkom septembra, u Nikšiću
114 pregleda 3 komentar(a)
Sunđer Bob, Foto: Roda marketi
Sunđer Bob, Foto: Roda marketi
Ažurirano: 28.08.2015. 11:48h

Lanac marketa Roda Crna Gora organizovaće 29. avgusta, dvočasovno druženje sa Sunđer Bobom ispred tržnog centra Mall of Montenegro. Bogat zabavni program namijenjen prije svega djeci biće održan od 18 do 20 sati, a kao dio projekta kroz koji poznati crtani lik, Sunđer Bob, ovog ljeta širi radost u različitim gradovima Crne Gore.

Tokom druženja sa Sunđer Bobom za mališane će biti organizovano besplatno oslikavanje lica i nastup klovna balondžije, kao i takmičenje u pravljenju građevina od diskova i crtanju na temu Sunđer Boba. Najkreativniji dječiji radovi biće nagrađeni.

"Sa željom da mališanima uljepšamo kraj ljetnjeg raspusta, organizujemo još jedno druženje sa Sunđer Bobom, koji je, na našu veliku radost, zaista postao simbol sreće ovog ljeta. Spremili smo zabavan program i dosta nagrada, tako da pozivamo sve ljubitelje družine iz Koralova da nam se u subotu pridruže na platou ispred tržnog centra Mall of Montenegro“, saopštili su iz marketa Roda CG.

Oni su dodali i da je ovo druženje prilika da svi koji skupljaju sličice za album Sunđer Boba razmijene duplikate sa drugarima.

Naredno druženje sa omiljenim crtanim likom je početkom septembra, u Nikšiću.

Bonus video: