Konjević čestitao Dan opštine Kolašin

"Period krize, kroz koji trenutno prolazi opština Kolašin, stavlja pred poseban izazov rukovodstvo, lokalne službenike ali i građane"
5 komentar(a)
SO Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
SO Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 28.08.2015. 09:04h

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Kolašin, čestitku predsjednici Opštine Željki Vuksanović, predsjednku Skupštine opštine Aleksandru Dožiću, odbornicima i građanima.

"Period krize, kroz koji trenutno prolazi opština Kolašin, stavlja pred poseban izazov rukovodstvo, lokalne službenike ali i građane. Nadam sam da će se ubrzo pokazati pozitivni rezultati napora koje čelni ljudi ulažu da bi prevazišli sve probleme nastale u ranijem periodu, a čije posljedice se danas snažno osjećaju", navodi se u čestitki Konjevića.

Ministar unutrašnjih poslova je uvjeren da će brojni potencijali kojima raspolaže kolašinski kraj biti valorizovani na način koji će doprinijeti boljem životu građana.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova, u dijelu svoje nadležnosti, daće podršku tim ali i naporima za stvaranje moderne, evropske lokalne samouprave. U ime MUP-a i u svoje lično ime čestitam Vam Dan opštine Kolašin", zaključuje se u čestitki.

Bonus video: