Akcija „Od kuće do škole“ u svim Roda trgovinama od 21. avgusta

Iz kompanije su pozvali potrošače da tokom trajanja akcije „Od kuće do škole“ prate i zvaničnu Facebook stranicu Roda CG, na kojoj su takođe spremili brojna iznenađenja za sve đake
131 pregleda 2 komentar(a)
školski pribor, Foto: Shutterstock
školski pribor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.08.2015. 14:22h

Kompanija Mercator-CG i ove godine spremila je za sve đake posebnu ponudu opreme za školu i školskog pribora po povoljnim cijenama, u sklopu akcije “Od kuće do škole”. Akcija će početi u svim Roda trgovinama 21. avgusta i trajaće do 13. septembra.

„Tradicionalno, naša kompanija u susret početku škole priprema odličnu ponudu za kupovinu školske opreme i pribora, kako bismo đacima uljepšali vraćanje u klupe, a roditeljima značajno smanjili troškove. U sklopu akcije “Od kuće do škole” svi đaci mogu pronaći neophodne stvari za školu, po izuzetno povoljnim cijenama. Takođe, ističemo i da se uz kupovinu školskih torbi ili rančeva sveske, pernice i drugi pribor može dobiti gratis ili po cijenama od svega nekoliko centi ”, naveli su iz kompanije Mercator-CG.

U sklopu akcijskog asortimana su sveske, pernice, školski pribor, torbe i rančevi. U svim Roda marketima tokom trajanja akcije, cijene svesaka će se kretati od 15 do 85 centi, pernica od 1,89 eura do 7.99 eura, dok će rančevi koštati od 8.99 eura do 21.99 eura.

Iz kompanije su pozvali potrošače da tokom trajanja akcije „Od kuće do škole“ prate i zvaničnu Facebook stranicu Roda CG, na kojoj su takođe spremili brojna iznenađenja za sve đake.

Bonus video: