Zaposleni u Lovćen banci, Red taksiju i SuvodI dali krv

"Društveno odgovorno poslovanje je ugrađeno u misliju i viziju Lovćen banke i tome je posvećen značajan dio u Kodeksu poslovnog ponašanja," kazao je rukovodilac marketinga Lovćen banke, Dejan Bojanić
57 pregleda 1 komentar(a)
davanje krvi, Foto: Zavod za transfuzuiju krvi Crne Gore
davanje krvi, Foto: Zavod za transfuzuiju krvi Crne Gore
Ažurirano: 24.08.2015. 10:38h

U Zavodu za transfuziju krvi Crne Gore organizovane su tri akcije dobrovoljnog davanja krvi, koje su uslijedile poslije apela da se zalihe krvi smanjuju.

Zaposleni u Lovćen banka AD Podgorica odlučili su da na ovaj način obilježe godišnjicu od osnivanja.

"Društveno odgovorno poslovanje je ugrađeno u misliju i viziju Lovćen banke i tome je posvećen značajan dio u Kodeksu poslovnog ponašanja. Toga su svjesni akcionari, kako uprava tako i zaposleni. Stavlja se akcenat na poslovanje u skladu sa zakonskom regulativom, poštovanju ljudskih i radnih prava, profesionalnom odnosu prema klijentima i konkurenciji, ali i na društveno odgovorne aktivnosti prema lokalnoj i široj zajednici. Zbog toga je organizovana i ova akcija kao prva u nizu i obećavamo da će ih ubuduće biti više", kazao je rukovodilac marketinga Lovćen banke, Dejan Bojanić.

Akciju su organizovali i zaposleni u podgoričkom Red taksiju.

"Mi u Red taksiju često imamo slične akcije i srećni smo kada možemo nekome da pomognemo. Društveno odgovorno poslovanje je vrlo bitan segment našeg poslovanja", kazao je Željko Rubežić iz Red taksija.

Akciju su u Planinarskom domu "Suvodo" na Bjelasici organizovao je Aleksandar Drobnjak i NVO "Vuk", a podržala je i opština Berane. Akciji je kao gost prisustvovao doajen transfuzione medicine dr Miloš Grubovic iz Skoplja.

Bonus video: