ZAPOSLENO 12 RADNIKA

U Nikšiću otvoren Okov centar

U novoj prodavnici kupci će pored standardnog asortimana, okova, alata i opreme za rad, baštenskog programa, elektro i vodovodnog materijala, moći da nađu i veliku ponudu proizvoda za domaćinstvo
793 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2019. 02:20h

Kompanija „Okov“ je u tržnom centru „Tempo“ u Nikšiću otvorila objekat, drugi po redu u tom gradu.

Novi „Okov“ centar se prostire na 500 kvadrata, a zaposleno je 12 novih radnika.

„Kada smo prije mjesec objavili otvaranje još jednog ’Okov’ centra u Nikšiću, bilo je nekih koji su sumnjali u tu odluku. Ipak, znajući koliko smo zadovoljnih i vjernih kupaca stekli tokom dvije decenije rada u ovom gradu, ne zaboravljajući njegovu veličinu, ali ni lične, emotivne veze koje moja porodica ima sa ovim krajevima, bio sam siguran da je to pravi potez“, kazao je vlasnik i direktor „Okova“ Gojko Bajović.

U novoj prodavnici kupci će pored standardnog asortimana, okova, alata i opreme za rad, baštenskog programa, elektro i vodovodnog materijala, moći da nađu i veliku ponudu proizvoda za domaćinstvo.

Za predstojeću jesen isplanirali smo mnogobrojne, izuzetno zanimljive povoljnosti za sve naše kupce iz Nikšića“, najavio je Bajović.

U čast otvaranja nove prodavnice na platou ispred TC „Tempo“ organizovan je zabavni program u kome su učestvovali mladi pjevač Ismail Delija i članovi Umjetničkog centra „Korak“.

Galerija