M:tel: Ne odgovarajte na pozive i SMS-ove sa ovih brojeva

Za sve nejasnoće i dodatne informacije korisnici usluga mogu kontaktirati Korisnički servis m:tel-a besplatnim pozivom na broj 1600
449 pregleda 0 komentar(a)
SMS poruke, mobilni telefon, Foto: Shutterstock
SMS poruke, mobilni telefon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 17.08.2015. 13:43h

Kompanija m:tel upozorava svoje korisnike da ne odgovaraju na pozive/propuštene pozive, SMS poruke i viber poruke sa nepoznatih inostranih brojeva, jer bi ih komunikacija sa spornim brojevima mogla dovesti do neželjene potrošnje.

"Nadležnim službama m:tel-a su prijavljene dolazne SMS i viber poruke sa brojeva iz numeracije +44 kao i propušteni pozivi sa brojeva iz numeracije +252, +269, +371. Registrovane su SMS i viber poruke na više jezika, sljedećeg sadržaja: „Zovi me sada hitno na +44“„ Čestitam, dobio si, pozovite nas odmah! Besplatno za +44 “ i sl.", navodi se u saopštenju kompanije.

Iz m:tela navode da su već preduzeli sve neophodne aktivnosti na sprečavanju uznemiravanju korisnika 068 mreže, ali se korisnici mole da se pridržavaju navedenog upozorenja i tako izbjegnu neželjene troškove.

"Za sve nejasnoće i dodatne informacije korisnici usluga mogu kontaktirati Korisnički servis m:tel-a besplatnim pozivom na broj 1600."

Bonus video: