BP: Oko 70 domaćinstava u blizini Bolnice četiri dana bez vode

"U naselju ima veliki broj male djece i zamislite kada ne možemo da obavimo najosnovniju higijenu, a o zalivanju bašti na ovim vrućinama da i ne govorimo. Što je najgore sada niko ne zna da li i kada ćemo dobiti vodu”, rekao je Kljajević
3 komentar(a)
Voda, česma, suša, Foto: Shutterstock
Voda, česma, suša, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.08.2015. 14:19h

Oko 70 domaćinstava naselja Medanovići u Bijelom Polju već četiri dana nema vodu.

Prema riječima Branka Kljajevića, žalili su se direktoru Vodovoda, predsjedniku mjesne zajednice ali bez ikakvih rezultata.

“Vodovod, Opština i mjesna zajednica prebacuju krivicu jedni na druge. Iz mjesne zajednice nam je saopšteno da je crkao hidrofor ali da ne znaju kada će biti popravljen”, kazao je Kljajević.

On je istakao da je u tom prigradskom naselju u blizini bjelopoljske Bolnice život nezamisliv bez vode i da strahuju od zaraze.

"U naselju ima veliki broj male djece i zamislite kada ne možemo da obavimo najosnovniju higijenu, a o zalivanju bašti na ovim vrućinama da i ne govorimo. Što je najgore sada niko ne zna da li i kada ćemo dobiti vodu”, rekao je Kljajević.

Stanovnici Medanovića kažu da redovno plaćaju vodu i da će zatražiti hitan prijem kod gradonačelnika Opštine Aleksandra Žurića.

Bonus video: