Luštica Bay proslavlja prvu sezonu

Integrisani projekat planiran je da ponudi sedam hotela, preko 1.000 apartmana, preko 500 vila i gradskih kuća, 2 marine sa podrškom za vezivanje i 226 vezova
1 komentar(a)
Luštica Bay, Foto: Luštica Bay
Luštica Bay, Foto: Luštica Bay
Ažurirano: 14.08.2015. 13:15h

Uspješan početak prve operativne sezone u Luštica Bay-u, novom turističkom centru na Jadranu koji se gradi nadomak Tivta, biće proslavljen sjutra u 20 časova kada će za klijente i zvanice iz javnog života i medija biti priređen „Luštica Bay Summer Launch Party“ na plaži Almara Beach u uvali Oblatna.

Zvanice na događaju će pozdraviti Samih Saviris, predsjednik i generalni direktor „Orascom Development Holdinga“ koji će prethodno medijima govoriti o dosadašnjem toku realizacije projekta te kompanije u Crnoj Gori.

Preko milijardu eura vrijedan novi turistički kompleks na skoro 7 miliona kvadrata zakupljene zemlje na Luštici, „Orascom“ realizuje preko svoje crnogorske kćerke-kompanije „Luštica Development“.

„Investitor, kompanija „Luštica Development,“ proslavom želi da obilježi prvu operativnu sezonu koja je počela u maju, primopredajom ključeva vlasnicima stambenih jedinica u prvih deset zgrada koje su završene u kompleksu.

Integrisani projekat planiran je da ponudi sedam hotela, preko 1.000 apartmana, preko 500 vila i gradskih kuća, 2 marine sa podrškom za vezivanje i 226 vezova, profesionalni golf teren sa 18 rupa sa potpisom Gerija Plejera, Thalasso Centrom, trgovačkim sadržajima, školom, gradskim centrom i infrastrukturom.“- saopštila je juče ta kompanija.

Izgradnja kompleksa počela je u maju 2013. godine. Luštica Bay je dizajniran i napravljen tako da u srži njegovih vrijednosti budu održivost i zajednica, pa je planirano da taj atraktivni kompleks na do sada neizgrašenoj obali zaliva Trašte, postane dom aktivnog i zdravog života u regionu.

Bonus video: