Šćekić i Živković obišli radilišta u Beranama

Iz Opštine Berane je saopšteno da radovi na Teramskoj ulici teku planiranom dinamikom, te da je planirana još i rekonstrukcija ulica Đeda Vojvodića i Crvenog krsta
61 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.08.2015. 16:24h

Direktor Direkcije za javne radove Žarko Živković obišao je sa predsjednikom opštine Berane Dragoslavom Šćekićem radove na radilištima u ovom gradu koji se finansiraju iz sredstava ove institucije.

Razgovarano je o problemu koji je nastao na lokalnom putu u selu Rujište gdje je došlo do oštećenja asfalta i dogovoreno da Crnagoraput zajedno sa opštinom Berane sanira ovu saobraćajnicu.

Iz Opštine Berane je saopšteno da radovi na Teramskoj ulici teku planiranom dinamikom, te da je planirana još i rekonstrukcija ulica Đeda Vojvodića i Crvenog krsta.

“Što se tiče radova na novoj sportskoj hali u toku je betoniranje podne ploče, postavljanje bravarije, izvode se radovi na električnim, vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, pripremljeni su fasadni paneli i narednih dana se očekuje postavljanje stakla. Sa sredinu septembra planirani su radovi na uređenju terena. Prema riječima Živkovića završetak radova na sporstkoj dvorani očekuje se u prvoj polovini naredne godine”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se kako je za budući Univerzitetski centar pripremljeno idejno rješenje za sistem grijanja, kao i da je razgovarano o nekadašnjem privremenom odlagalištu otpada Vasove vode, kao i o Polikliničkom centru gdje su u toku finalni radovi.

Galerija

Bonus video: