„Platinum“ član prestižne asocijacije "World’s finest clubs”

“The World’s Finest Clubs” je ekskluzivna platforma i mreža koja broji oko 170 svjetskih najelegantnijih klubova i restorana, koji se svoje mjesto zaslužili zahvaljujući najvisočijim kriterijumima koncepta, usluge, dizajna, ali primarno faktora atmosfere u klubu
64 pregleda 0 komentar(a)
Platinum, Foto: Porto Montenegro
Platinum, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 12.08.2015. 11:23h

Noćni klub “Platinum”, koji je ovog ljeta otvoren na kompleksu Lido Mar bazena u elitnom nautičlkom centru Porto Montenegro u Tivtu, zvanično je postao član prestižne globalne asocijacije najekskluzivnijih restorana i klubova na svijetu “The World’s Finest Clubs”. Na taj način “Platinum” je dobio status prvog i jedinog noćnog kluba iz Crne Gore koji se nalazi na ovoj listi najboljih ugostiteljskih objekata iz industrije zabave svijeta.

“Svečana dodjela ovog prestižnog priznanja zakazana je za 5. septembar, a povodom dobijanja članstva u WFC-u, menadžment 'Platinuma' organizovaće zabavu u četvrtak, 13. avgusta, kada će za DJ pultom biti poznati Gil Glase, sinonim za odličan provod na švajcarskim i evropskim klubskim scenama. Nakon samo mjesec dana od otvaranja ovog noćnog kluba, informacija o uvrštavanju 'Platinuma' na listu 'The World’s Finest Clubs' potvrda je da je tivatski klub najbolji transfer zabave iz inostranstva na domaću scenu, i da već parira njujorškom clubbing-u, a estetski i produkcijski je u ravni sa diskotekama Ibice ili Kana,” kazala je danas PR koordinator u Porto Montenegru Krsitina Škanata.

“The World’s Finest Clubs” je ekskluzivna platforma i mreža koja broji oko 170 svjetskih najelegantnijih klubova i restorana, koji se svoje mjesto zaslužili zahvaljujući najvisočijim kriterijumima koncepta, usluge, dizajna, ali primarno faktora atmosfere u klubu.

Platinum sada stoji u ravni sa eksluzivnim klubovima, kao što su 1826 Lounge iz Majamija, Alice Choo iz Ciriha, Adagio iz Berlina, Apartment iz Frankfurta, Artel Bessonnitsa iz Moskve, Aura sa Bahama, Boretto Londra iz Rio de Jeneria, Eskada iz Porta, Eden iz Dubaija, Hyde Sunseta iz Los Angelesa, i mnogih drugih.

Za one koji traže najveći kvalitet usluge, asocijacija The World’s Finest Clubs nudi i VIP člansku kartu, čime zainteresovani dobijaju 24-sata consierge usluge u ovom domenu, posebne cijene za hotele sa pet zvjezdica, kao i mnoge druge beneficije.

Bonus video: