Sunđer Bob iznenadio mališane na Slovenskoj plaži

Da Sunđer Bob donosi sreću i osmijehe uvjerili su svi posjetioci na plaži u Budvi. Tokom naredna dva mjeseca u Roda trgovinama širom Crne Gore širiće se Sunđer Bob manija, tokom kojih će vesela družina iz Koralova posjetiti Ulcinj, Herceg Novi, Podgoricu i Nikšić
92 pregleda 3 komentar(a)
Sunđer Bob, Slovenska plaža, Roda merkator, Foto: Roda marketi
Sunđer Bob, Slovenska plaža, Roda merkator, Foto: Roda marketi
Ažurirano: 09.08.2015. 12:25h

Veliki broj mališana na Slovenskoj plaži u Budvi uživalo je na zabavi u organizaciji Roda trgovina, čiji je glavni junak bio Sunđer Bob.

Povodom kampanje „Sunđer Bob Kockalone“ koja je ovih dana centar dešavanja u Roda trgovinama, Budva je prvi u nizu gradova u kojem je organizovano četvoročasovno druženje i zabava za najmlađe.

Mališani su bili u prilici da učestvuju u igrama Potraga za tajnim receptom, u okviru koje su imali zadatak da na plaži pronađu sakrivenu flašu u kojoj je tajni recept. Nakon toga, djeca su se takmičila u pravljenju figura u pijesku na temu Sunđer Boba, igrali su Limbo Dens i učestvovali u velikom broju društvenih igrica. Najvještiji bili su nagrađeni Sunđer Bob poklon paketom.

„Projekat smo pokrenuli sa entuzijazmom i željom da djeci još više približimo jednog od omiljenih animiranih junaka i da se, u vremenu tehnologije i komunikacije preko pametnih telefona i računara, vrate tradicionalnim društvenim igrama, razmjeni figurica i aktivnostima na otvorenom. Zainteresovanost djece, ali i roditelja je već izuzetno velika a mi sa nestrpljenjem očekujemo na kakve će reakcije naš veseli karavan naići i u ostalim gradovima koje će posjetiti u narednom periodu. Bilo je zadovoljstvo pretvoriti plažu u Budvi u kutak iz Koralova i omogućiti da se djeca nezaboravno provedu“, saopšteno je iz kompanije.

Da Sunđer Bob donosi sreću i osmijehe uvjerili su svi posjetioci na plaži u Budvi. Tokom naredna dva mjeseca u Roda trgovinama širom Crne Gore širiće se Sunđer Bob manija, tokom kojih će vesela družina iz Koralova posjetiti Ulcinj, Herceg Novi, Podgoricu i Nikšić.

Bonus video: