Dragoljub Đuričić na Žabljaku: Divlja ljepota, divljina i bubanj su skladna kompilacija

Popularni muzičar privukao je na stotine mještana i turista, uprkos kiši koja je padala pred početak koncerta
102 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2015. 09:28h

Koncert bubnjarskog benda Dragoljuba Đuričića na obali Crnog jezera, u četvrtak predveče, predstavljao je završnicu manifestacije "Ritmom bubnja", koju su, u cilju promocije aktivnog odmora, upriličili Nacionalni parkovi Crne Gore.

Popularni muzičar privukao je na stotine mještana i turista, uprkos kiši koja je padala pred početak koncerta.

"Mislim da je ovo jako dobra kampanja i da divlja ljepota, divljina i jeka bubnja predstavljaju skladnu kompilaciju i nešto novo u okolnostima prezasićenosti festivalima i zabavom. Ovo je ipak drugačije i posebnije a ljudi treba da shvate kolika je muka biti na velikim vrućinama a na dohvat ruke je osvježenje na crnogorskim planinama", kazao je "Vijestima" Đuričić i izrazio zadovoljstvo što predstavlja dio ovog projekta.

Cijeli projekat odnosno "Promocija avanture", kako su ga organizatori nazvali, omogućio je besplatnu posjetu Parku, šetnju pješačkom stazom koja povezuje Crno, Barno i Zmilje jezero, vožnju kajacima i čamcima na Crnom jezeru.

Organizatori su obezbijedili bicikla za vožnju novom kros kontri stazom Crno jezero-Barno jezero-Mlinski potok-Crno jezero.

Avanturistički park snizio je cijene svojih usluga a svi gosti kafe restorana "Crno jezero" i "Crno jezero One" koji su tog dana kupili ulaznice u NP "Durmitor" imali su popust na usluge u tim restoranima.

Za pretak je ovakva manifestacija najavljena i u NP "Lovćen".

Galerija

Bonus video: