I potpredsjednik Skupštine gasi požar

"Ekipe službe zaštite su izašle na teren odmah po prijemu informacije, srećom, u selu ima nekoliko izvora, pa su desetak mještana mogli da se odmah priključe odbrani kuća," rekao je za „Vijesti“ sinoć Mustafić
107 pregleda 14 komentar(a)
Suljo Mustafić, Foto: Radomir Petrić
Suljo Mustafić, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 06.08.2015. 05:37h

U selu Turčini iznad Starog Bara juče oko 16 sati izbio je požar koji je ozbijno ugrozio kuće porodica Mujić, Mustafić i Duraković.

Požar se oko 19:30 približio kućama na oko stotinu metara, no, zajedničkom akcijom barske službe zaštite i mještana, plamen je odbijen.

"Vatra je zahvatila pojas širine oko hiljadu metara, teren pod makijom, dubovom i grabovom šumom, i vatrogascima i mještanima situaciju otežava jak vjetar. Ekipe službe zaštite su izašle na teren odmah po prijemu informacije, srećom, u selu ima nekoliko izvora, pa su desetak mještana mogli da se odmah priključe odbrani kuća," rekao je za „Vijesti“ sinoć potpredsjednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić.

Mustafić je prvo alarmirao vatrogasce za požar, a potom se i sam sa naprtnjačom priključio akciji na terenu, jer je njegova porodočna kuća u ovom selu.

Bonus video: