Tivatski jedriličari nižu uspjehe: Članovima "Delfina" pregršt medalja

Na regati su učestvovali jedriličarski klubovi iz Crne Gore, kao i dva kluba iz Srbije
1 komentar(a)
Dani Tivta, jedriličari, Foto: JK Delfin
Dani Tivta, jedriličari, Foto: JK Delfin
Ažurirano: 04.08.2015. 13:27h

Članovi Jedriličarskg kluba "Delfin" iz Tivta osvojili su čitav niz medalja na regati "Memorijal Jovo Dabović" koja je proteklog vikenda jedrena u akvatorijumu Bokotorskog zaliva, u organizaciji JK "Jovo Dabović" iz Baošića.

Na regati su učestvovali jedriličarski klubovi iz Crne Gore, kao i dva kluba iz Srbije.

U klasi optimist, u generalnom plasmanu prva tri mjesta zauzeli su "Delfinovi" jedriličari, na prvom mjestu završio je Igor Nikolić, drugom Nikola Golubović, a treće mjesto osvojila je Irina Kusovac.

U klasi optimist konkurencija djevojčice do 12 godina, pobijedila je članica "Delfina" Tatjana Kusovac, drugoplasirana je bila Ana Danilović, JK "Jovo Dabović", a treće mjesto pripalo je JosipaI Čelanović iz tivatskog kluba "Delfin".

U klasi optimist – oba pola starosti do 12 godina, trijumfovao je Nikola Golubović iz "Delfina", na drugom mjestu je Tatjana Kusovac, takođe jedriličraka "Delfina", a treće mjesto je zauzela Anđela Đorđević iz Baošića.

U klasi Laser 4.7, najbolji je bio Balša Dojkić (JK "Delfin"), drugoplasirana je Natalija Pantić (JK "Gemax" Beograd) a treća je bila Ivona Kosor iz beogradskog AJK-a.

Tivćanka Irina Kusovac pobijedila je u klasi Laser radial.

Već ovog vikenda JK "Delfin" biće domaćin nove regate, tradicionalnog "Memorijala Spasić i Mašera".

U akvatorijumu Tivatskog zaliva nastupiće najbolji crnogorski i jedriličari iz okruženja u brodovima klase Optimist, Laser 4.7, Laser radial i Laser standard.

Bonus video: