PROMJENE U PODGORIČKOJ POLICIJI

Dragović smijenjen, Jovica Rečević novi šef CB Podgorica

Prema saznanjima "Vijesti", na mjesto Brana Živković, rukovodioca za kriminalitet u CB Podgorica, postavljen je Siniša Stojković.
740 pregleda 58 komentar(a)
Jovica Rečević, Foto: Savo Prelević
Jovica Rečević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.07.2015. 10:47h

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Vojislav Dragović smijenjen je sa te funkcije, a na njegovo mjesto postavljen je Jovica Rečević.

Prema saznanjima "Vijesti", na mjesto Brana Živkovića, rukovodioca za kriminalitet u CB Podgorica, postavljen je Siniša Stojković.

"Dosadašnji načelnik CB Podgorica Vojislav Dragović i rukovodilac OKP CB Podgorica Branislav Živković biće raspoređeni na druge poslove i zadatke u okviru Uprave policije MUP-a", saopšteno je iz policije.

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović je, kako je saopšteno, shodno procjeni i potrebama službe, donio odluku o kadrovskim promjenama u CB Podgorica.

Rečević je bio zamjenik načelnika kada je na čelu CB bio Živković, a smijenjen je sa te funkcije u februaru 2014. godine.

Stojković je bio šef kriminalistike u Budvi, gdje se na posao vratio u martu 2014. godine, nakon što je odbijena optužnica da je vršio pritisak na tužiteljku Ljiljanu Klikovac da "zastane u predmetu" protiv Milenka Rabrenovića, bivšeg šefa obezbjeđenja nekadašnjeg direktora policije Veselina Veljovića.

Stojković je zbog toga uhapšen u decembru 2012.