U Tivtu održana manifestacija "Sajam vina"

Učešće u ovoj popularnoj manifetaciji koja je opet privukla veliki broj posjetilaca, posebno turista koji su uživali u brojnim domaćim i stranim vinima, uzelo je 30 tak vinara i vinarija iz Crne Gore i zemalja regiona Balkana
54 pregleda 0 komentar(a)
Sajam vina Tivat, Foto: Siniša Luković
Sajam vina Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 28.07.2015. 13:14h

Treći put za redom, Turistička organizacija Tivat i kompanija „Đoković“ iz Danilovgrada, priredili su u Tivtu „Sajam vina“.

Učešće u ovoj popularnoj manifetaciji koja je opet privukla veliki broj posjetilaca, posebno turista koji su uživali u brojnim domaćim i stranim vinima, uzelo je 30 tak vinara i vinarija iz Crne Gore i zemalja regiona Balkana.

Oni su pred publiku iznijeli oko 300 različitih vina, a Sajam je bio prilika da se turistima predstavi i ponuda tzv. vinskih cesti kroz Crnu Goru, te malih vinarija koja osim dobre kapljice, nude i autentičnu domaću kuhinju i tradicionalne prehrambene proizvode.

U muzičko-zabavnom programu manifestacije, nastupili su muzički sastav "Škuribanda", KUD "Boka" i ženska klapa "Incanto".

Već 18.avgusta u Tivtu će se, opet u partnerstvu TO i kompanije “Đoković”, održati "Sajam vina i tradicionalnih proizvoda" na kome će se okupiti proizvođači vina iz Crne Gore i regiona, a predstaviće se proizvodi koji se pravi po tradicionalnoj recepturi - razne vrste sireva, pršut, proizvodi od masline i maslinovo ulje, med i pčelniji proizvodi.

Bonus video: