Lazić i Skols najbolji golferi, besplatni časovi za Radovanovića

Golf vježbalište (Driving Range), na Luštici otvoreno je prije tri godine,a biće dio prvog profesionalnog šampionskog golf terena sa 18 rupa koji će se prostirati na više od 800 hiljada kvadratnih metara
1 komentar(a)
Ažurirano: 26.07.2015. 11:08h

Ljubitelji golfa, stanovnici i posjetioci, u društvu predstavnika kompanije "Luštica Development" uživali su ovog vikenda u nadmetanju golfera na golf vježbalištu u turističkom kompleksu Luštica Bay, u Krtolima nadomak Tivta.

"Kao najbolji golferi, krstarenjem brodom po Bokokotorskom zalivu i ručkom u plažnom baru Almara nagrađeni su Aleksandar Lazić i Toni Skols, dok je besplatne časove golfa osvojio Ivo Radovanović", saopštio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

Skols inače, je direktor za izgradnnju projekta u Porto Montenegru, a nekada je ovaj britanski stručnjak radio i za Qatari Diar.

Golf vježbalište (Driving Range), na Luštici otvoreno je prije tri godine,a biće dio prvog profesionalnog šampionskog golf terena sa 18 rupa koji će se prostirati na više od 800 hiljada kvadratnih metara.

Završetak golf igrališta u kompleksu Luštica Bay, planiran je do kraja 2017. godine.

Dizajn terena potpisaće čuveni američki golfer Geri Plejer, a jedinstvenost ovog igrališta ogleda se u njegovoj poziciji koja pri svakom zamahu golferskim štapom, igračima omogućava uživanje u pogledu na tivatski zaliv, planine i otvoreno more.

Golf vježbalište Luštice Bay-a je već tradicionalno domaćin besplatne škole golfa za djecu koja se održava ponedeljkom i četvrtkom od 18 do 20 časova, i za odrasle utorkom i petkom u istom terminu.

U istim terminima moguće je pohađati i časove iz streličarstva za djecu i odrasle.

S obzirom da se Luštica Bay fokusira na aktivan i zdrav način života, ove godine su u ponudi i časovi jedrenja za djecu, odrasle i porodice, kao i obučavanje u veslanju na dasci.

Galerija

Bonus video: