Nervoza sve veća: Djelovi Ulcinja i dalje bez struje

"Gosti se s pravom ljute i odlaze jer nemaju elementarnih uslova za boravak u sobama i apartmanima bez struje na ovim vrućinama", kazao je "Vijestima" jedan od mještana koji izdaje apartmane blizu restorana San Marino
83 pregleda 16 komentar(a)
Ulcinj (Novina)
Ulcinj (Novina)
Ažurirano: 25.07.2015. 13:05h

Pojedini djelovi grada Ulcinja i prigradskih naselja još uvijek imaju problema sa napajanjem strujom, pa je nervoza mještana i gostiju sve veća i evidentnija.

U dijelu naselja Štoj iza katoličke crkve u posljednja tri dana objekti su ukupno imali struju pet sati, a dio grada oko pumpe "Kalamper" nema je od preksinoć.

"Gosti se s pravom ljute i odlaze jer nemaju elementarnih uslova za boravak u sobama i apartmanima bez struje na ovim vrućinama", kazao je "Vijestima" jedan od mještana koji izdaje apartmane blizu restorana San Marino.

Naselje u Štoju iza katoličke crkve struju je dobilo danas oko 13 časova nakon skoro 24 sata.

"U posljednjih 17 dana u prosjeku smo imali po 9 sati struje dnevno, a hoćemo turizam", kaže Podgoričanin Mileta Lutovac koji u tom dijelu grada ima kuću.

Iz EPCG su juče objasnili da do kvarova dolazi zbog rekordne potošnje struje u posljednjih 10 godina i velikog broja nelegalno priključenih objekata koji propterećuju mrežu.

Prema nezvan procjenama u Ucinju trenutno boravi više od 100.000 turista.

Bonus video: