Ovo je nova etiketa Nikšićkog piva, specijalno dizajnirana za Lake Fest

Iz kompanije su kazali da pivara "Trebjesa" i Nikšićko pivo podržavaju Lake Fest već petu godinu, odnosno od samog početka festivala
328 pregleda 3 komentar(a)
Nikšićko pivo, etiketa, Lake fest, Foto: Pivara Trebjesa
Nikšićko pivo, etiketa, Lake fest, Foto: Pivara Trebjesa
Ažurirano: 23.07.2015. 10:25h

U susret jubilarnom petom izdanju muzičkog festivala Lake Fest zvanično pivo manifestacije Nikšićko Pivo će ove godine iznenaditi potrošače sa specijalno dizajniranom festivalskom etiketom, saopšteno je iz pivare "Trebjesa".

"Nkšićko Pivo u staklenoj boci od 0,33 l prenosi duh festivala kroz novu etiketu na kojoj se nalaze neka od najzvučnijih imena izvođača koji će nastupiti na Krupcu u avgustu. Nova etiketa Nikšićkog Piva poziva na opuštanje u ritmu najbolje muzike. Zajedno sa svim ljubiteljima Lake Festa, kao prepoznatljive manifestacije, počinjemo odbrojavanje do najvažnijeg rock muzičkog događaja u našoj zemlji", navodi se u saopštenju Pivare "Trebjesa".

Iz kompanije su dodali da pivara "Trebjesa" i Nikšićko pivo podržavaju Lake Fest već petu godinu, odnosno od samog početka festivala.

"Za ljubitelje piva i potrošače u susret svakom festivalu kompanija priprema posebno pakovanje Nikšićkog", dodaje se u saopštenju

Bonus video: