NVO da predlože predstavnika za člana Operativnog tima Partnerstva za otvorenu upravu

Prijedlog nevladine organizacije za člana Operativnog tima biće razmatran samo ako je dostavljen blagovremeno i uz svu potrebnu dokumentaciju
112 pregleda 0 komentar(a)
Zgrada stare Vlade, Foto: Arhiva Vijesti
Zgrada stare Vlade, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 20.07.2015. 17:01h

Kancelarija za saradnju sa nevladinim organizacijama obnovila je javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje jednog predstavnika za člana Operativnog tima Partnerstva za otvorenu upravu, za područje Povećanje javnog integriteta.

Rok za podnošenje predloga je 28. jul 2015. godine.

Predlozi nevladinih organizacija sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti neposredno na arhivu Kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama (stara zgrada Vlade, ul. Jovana Tomaševića bb) ili putem pošte na adresu: Generalni sekretarijat Vlade, Kancelarija za saradnju s nevladinim organizacijama, Karađorđeva 1, 81 000 Podgorica, sa napomenom: „Kandidat za Operativni tim Partnerstva za otvorenu upravu“.

Prijedlog nevladine organizacije za člana Operativnog tima biće razmatran samo ako je dostavljen blagovremeno i uz svu potrebnu dokumentaciju.

U javnom pozivu navodi se da kandidat nevladine organizacije za člana Operativnog tima može biti osoba koja je je crnogorski državljanin, sa prebivalištem u Crnoj Gori, posjeduje iskustvo u vezi sa zadatkom Operativnog tima i prioritetom Partnerstva za otvorenu upravu u oblasti Povećanje javnog integriteta i nije član organa političke partije, javni funkcioner, državni službenik ili namještenik.

Kancelarija će, u roku od tri dana od isteka roka za dostavljanje predloga, na internet stranici www.gsv.gov.me/biblioteka/izvještaji objaviti listu kandidata koji su predloženi za člana Operativnog tima za oblast Povećanje javnog integriteta, sa nazivima nevladinih organizacija koje su ih predložile.

"Kancelarija će u roku od pet dana od objavljivanja liste kandidata, za člana Operativnog tima predložiti kandidata za koga je dostavljeno najviše blagovremenih i potpunih prijedloga i dostaviti radnom tijelu Vlade nadležnom za kadrovska i administrativna pitanja na dalji postupak", kaže se u pozivu.

Bonus video: