Total TV: Oprema stigla, uskoro počinje i ugradnja

Usljed digitalizacije ima mnogo novih zahtjeva za ugradnju "Totala"
271 pregleda 3 komentar(a)
Total TV, Foto: Vesko Belojević
Total TV, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.07.2015. 08:29h

Građani koji su na listi čekanja za ugradnju prijemnika kablovskog operatera Total TV uskoro će dobiti opremu, jer je određeni broj risivera stigao, a ugradnja će početi nakon praznika, kazao je "Vijestima" izvršni direktor "Totala" za Crnu Goru Radivoje Radovanović.

Nezadovoljni građani su se tokom protekle sedmice javljali redakciji navodeći da više od mjesec dana čekaju na risiver, ali i na neljubaznost zaposlenih u toj kompaniji.

Radovanović navodi da je tokom jula obezbijeđena "jedna redovna i jedna vanredna isporuka".

Pojasnio je da usljed digitalizacije ima mnogo novih zahtjeva za ugradnju "Totala", te da zbog nedovoljnog broja radnika nijesu uspjeli da stignu da ispune svačiji zahtjev.

Komentarišući pritužbe na račun zaposlenih, Radovanović je sugerisao korisnicima da prijave upravi kompanije sve takve slučaje.

Ističe i da zaposleni "trpe veliki pritisak od strane korisnika, tako da možda i dođe do neraspoloženja, ali mogu pomoći jedino ako konkretno znam o kome se radi".

Dodaje da je kompanija prošle sedmice zaposlila još ljudi.

Digitalizacija je zvanično završena 17. juna, ali je osam odsto stanovništva ostalo i bez analognog i bez digitalnog signala.

Građani koji koriste usluge nekog od kablovskih operatera nijesu morali mijenjati risivere, dok ostali moraju kupiti set top box uređaj koji košta od 25 do 50 eura.

Bonus video: