Montenegro erlajns nagrađuje posjetioce festivala

„Cilj nagradne igre je da posjetioci tokom trajanja festivala naprave fotografiju sa Montenegro Airlines obilježjem, logom ili bilo čim što je vezano za crnogorsku avio-kompaniju“, kaže se u saopštenju kompanije
0 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 10.07.2015. 13:00h

Montenegro erlajns (Montenegro Airlines) pozvao je posjetioce Sea Dance festivala da, slanjem fotografija sa obilježjem crnogorske avio-kompanije, učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će pobjednik dobiti dvije povratne karte na relaciji Podgorica ili Tivat – Beograd.

Crnogorska nacionalna avio-kompanija je za sve posjetioce pripremila specijalno iznenađenje u vidu nagradne igre, a za učestvovanje u nagradnoj igri je potrebno, kako se navodi, telefon sa fotoaparatom i dobra ideja.

„Cilj nagradne igre je da posjetioci tokom trajanja festivala naprave fotografiju sa Montenegro Airlines obilježjem, logom ili bilo čim što je vezano za crnogorsku avio-kompaniju“, kaže se u saopštenju kompanije.

Fotografije se šalju u inbox na kompanijski facebook profil, gdje će administrator, sve fotografije koje budu primjerene sadržaju i zadatoj temi, objavljivati na Montenegro Airlines oficijelnom Instagram i Facebook profilu.

„Ona fotografija koja osvoji najviše lajkova dobija nagradu: dvije povratne karte na relaciji Podgorica ili Tivat – Beograd. Fotografije se šalju od 15. jula do 19. jula do 12 sati, a mogu se lajkovati sve do ponedeljka, 27. jula do 12 sati, kada će se proglasiti pobjednik“, navode iz Montenegro erlajnsa.

Nagradne karte je moguće iskoristiti od 20. septembra do 10. decembra.

Bonus video: