Promocija turističke ponude Crne Gore na sajmu omladinskog turizma

"Mladi, koji u velikom broju borave ovih dana u Novom Sadu zbog festivala EXIT, pokazali su interesovanje za festival „Sea Dance“ koji će se održati od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi. Na pultu NTOCG i TO Budva dobili su informacije vezano za izvodjače na festivalu, cijene ulaznica i smještaja“
0 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 09.07.2015. 16:04h

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG), zajedno sa lokalnom turističkom organizacijom (TO) Budve, učestvovala je na četvrtom regionalnom sajmu omladinskog turizma, Youth Fair, koji je održan na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu.

"Mladi, koji u velikom broju borave ovih dana u Novom Sadu zbog festivala EXIT, pokazali su interesovanje za festival „Sea Dance“ koji će se održati od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi. Na pultu NTOCG i TO Budva dobili su informacije vezano za izvodjače na festivalu, cijene ulaznica i smještaja“, saopšteno je iz NTO.

Posjetioci Youth Fair-a, koji je održan 7. i 8. jula, bili su u prilici da se upoznaju sa ostalom ponudom koja je namijenjena toj ciljnoj grupi.

"Iskazano je veliko interesovanje i za festivale koji će se tokom ljeta održati u Crnoj Gori kao što su “Refresh festival”, “Lake fest”, “Bedem fest” “After beach parties”, program gostovanja poznatih svjetskih izvođača u diskotekama “Top Hill” i “Maximus”, “Sea rock” festival,, “Ljeto sa zvijezdama”, Kotorski karneval, Petrovačka, Bokeljska noć i mnoge druge”, kaže se u saopštenju.

Drugog dana sajma održana je i konferencija na temu „Omladinske prestonice Evrope kao model brendiranja destinacije“.

Pred brojnim posjetiocima predstavljeni su najatraktivniji festivali, klubovi, centri za ekstremne sportove i zabavu u regionu kao i vodeći regionalni, evropski i turoperatori koji nude programe za mlade.

Regionalni sajam omladinskog turizma, Youth Fair, tokom dva dana posjetilo je deset hiljada posjetilaca.

Bonus video: