Upeklo, ali na bazenu bez gužve

Kupači predlažu da se plaća jedna ulaznica za čitav dan i da bazen radi do 22 časa
92 pregleda 3 komentar(a)
bazen, bazen SC Morača, Foto: Zoran Đurić
bazen, bazen SC Morača, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.07.2015. 06:34h

Uprkos visokim temperaturama, juče na bazenima Sportskog centra “Morača“ nije bilo gužve. Većina kupača bila su djeca.

“Dolazim jednom sedmično, zadovoljna sam sa svim, uslugom, cijenama, čistoćom, a možda jedini nedostatak je što je malo kupača”, kazala je Ksenija Kaluđerović.

Iako je zabranjen unos lopte i skakanje u bazen, to ne umanjuje dječju razdraganost tokom kupanja.

“Nama je fenomenalno i osjećamo se prelijepo. Sve nam je super”, govorila su djeca. Pojedini kupači imaju zamjerku što se ulaz posebno plaća ujutro i poslije podne i zašto bazen ne radi makar do 22 časa.

“Cijenom nijesam zadovoljan jer je preskupo za današnje uslove, a napravili su jednu nepoštenu stvar, a to je da se plaća dva puta dnevno. Ja dolazim sa unicima. Svuda se bazeni naplaćuju paušalno. U Jagodini, na primer, ulaz u akvapark je besplatan, a naplaćuju se samo ležaljke, sokovi, sladoledi jer grad sve finansira”, saopštio je Nikola Vasiljević.

Goran Mušikić je, međutim, zadovoljan cijenom i uslugom - upoređujući cijenu kupanja u bazenu i cijenu odlaska do Sutomora zaključuje da je prva opcija bolja.

“Živim na Starom aerdromu i ovdje mi je sve na dohvat ruke, ne moram misliti na hranu i prevoz, tako da je ovo bolje od odlaska u Sutomore”, ocijenio je Mušikić.

Dnevna ulaznica za veliki bazen u prijepodnevnoj smjeni je 2,5 eura, dok je u popodnevnoj tri.

Mjesečna ulaznica za veliki bazen za prijepodnevnu smjenu je 50 eura, popodnevnu 60, dok je cjelodnevno korišćenje velikog bazena 70 eura u oba termina. Mjesečna ulaznica za mali bazen je 100 eura.

Šveđanima nedostaju tobogani

Na bezenima, “Vijesti” su zatekle i trojicu Šveđana koji u Podgorici borave već peti dan.

“Zadovoljni smo cijenama I uslugom, međutim upoređujući sa bazenima u našoj zemlji i drugim zemljama, ovaj bazen je suviše jednostavan, nema dodatnog sadržaja, tobogana, skakaona, fontana usred bazena I slično”, ističu Šveđani.

Oni ističu da im ne smetaju visoke temperature ovih dana u Podgorici, već im baš prijaju.

Bonus video: