Golf, streličarstvo i jedrenje na Luštici

Na terenima za golf i streličarstvo ponedjeljak i četvrtak od 18 do 20 časova su rezervisani za časove za djecu
76 pregleda 0 komentar(a)
Luštica Bay, Foto: Luštica Bay
Luštica Bay, Foto: Luštica Bay
Ažurirano: 08.07.2015. 11:58h

Prva operativna ljetnja sezona u turističkom kompleksu Luštica Bay kod Tivta, proteći će u znaku brojnih sportskih i drugih aktivnosti u kojima će stanovnici novog grada na Jadranu, njihovi gosti i drugi posjetioci moći da uživaju na golf vježbalištu, u streličarskom klubu i na moru.

Tradicionalne škole golfa za djecu i odrasle biće organizovane i ove sezone, a novina u ponudi Luštica Bay-a ovog ljeta su škole jedrenja za djecu, odrasle i porodice, kao i časovi veslanja na dasci jer je uređen prvi dio plaža na dosadašnjoj divljoj kamenitoj obali ispod prvih zgrada tog turističkog naselja.

„Vjerujemo da će i ovog ljeta naši tradicionalni sportovi biti zanimljivi gostima i naročito našim stanovnicima. Sada smo ponudu obogatili i novinama u vidu jedrenja i veslanja, što je dio naših planova da razvijamo zajednicu zdravog i aktivnog života. Ovo je svakako dodatak i turističkoj ponudi Tivta“, kazao je tim povodom Ruediger Fleige, direktor marketinga u kompaniji „Luštica Development“.

Internacionalni instruktor golfa Alward Esriel Dany, već treću sezonu dočekaće na golf vježbalištu na Luštici entuzijaste koji žele da savladaju pravila jednog od najstarijih sportova u istoriji, dok će u streličarskom klubu Luštica Bay časove držati Aleksandar Kovačević.

Na terenima za golf i streličarstvo ponedjeljak i četvrtak od 18 do 20 časova su rezervisani za časove za djecu, dok su isti termini utorkom i petkom planirani za obuku odraslih. Utorak i petak predviđeni su za obuku iz jedrenja i veslanja na dasci uz instrukcije trenera Ben Murray-a. Časove jedrenja mogu pohađati djeca i odrasli a biće organizovane i porodične obuke.

Cijene su u rasponu od 10 eura, koliko košta 30 minuta obuke iz streličarstva i veslanja na dasci, odnosno 20 eura za sat na golf vježbalištu, do 80 eura koliko koštaju četiri sata porodičnog jedrenja.

Bonus video: