Za prvu godišnjicu rada, “Regent” pripremio praznik za gurmane

"Kreativni kulinarski tim dizajnira unikatnu, a ukusnu ‘razglednicu’ Crne Gore po kojoj je 'Regent Porto Montenegro' već prepoznat kako u regionalnim tako i u svjetskim okvirima,“ naglasila je Ljiljanić
1 komentar(a)
Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 07.07.2015. 09:37h

U susret svom prvom rođendanu i prvoj punoj ljetnjoj sezoni, hotel „Regent Porto Montenegro“ u Tivtu pripremio je različita iznenađenja za svoje goste.

„Gastronomska ponuda u restoranu 'Dining Room' će svojim raznovrsnim ukusima obilježiti ovo ljeto kroz koncept 'fine dining'. Status kultnog, a prefinjenog restorana, izgrađen je kroz marljiv rad tokom protekle godine. U julu i avgustu, naš 'Gourmet Corner' će biti mjesto okupljanja svih gastro-nomada istančanog ukusa koji uživaju u kombinaciji nezamjenjivih ostriga i nekih od najpoznatijih etiketa šampanjca i vina iz bogate kolekcije ovog hotela. Nova ljetnja ponuda šampanjca i ostriga dostupna je svakog dana od 18 do 20 časova,“ kazala je danas tim povodom portparolka „Regenta“ Elena Ljiljanić.

„Library Bar“ elitnog tivatskog hotela će petkom i dalje biti u znaku džeza, a nedjeljom u znaku najboljih regionalnih vina koje znalački predstavlja glavni somelijer hotela „Regent“.

“I ove sezone, nastavljamo da pomjeramo granice u svim segmentima ugostiteljstva, sa posebnim fokusom na gastronomsku ponudu koja obuhvata ekskluzivna jela prepoznatljiva za hotele sa pet zvjezdica. Kreativni kulinarski tim dizajnira unikatnu, a ukusnu ‘razglednicu’ Crne Gore po kojoj je 'Regent Porto Montenegro' već prepoznat kako u regionalnim tako i u svjetskim okvirima,“ naglasila je Ljiljanić.

Bonus video: