Najprestižnija evropska vina u Porto Montenegru

Program uključuje degustacije vina izabranih vinarija, a SuperWine 3.0 biće oplemenjen i atraktivnim muzičkim, umjetničkim i kulinarskim performansima
63 pregleda 0 komentar(a)
SuperWine, Foto: Represent
SuperWine, Foto: Represent
Ažurirano: 01.07.2015. 12:48h

Marina Porto Montenegro u Tivtu biće treći put domaćin SuperWine-a, dvodnevnog vinskog skupa posvećenog proizvođačima vina ali i onima koji vole da priušte vrhunski ugođaj svim čulima, poručili su organizatori. Skup će se održati 10. i 11. jula.

Ova sada već tradicionalno prepoznatljiva ljetnja manifestacija ugostiće više od 30 renomiranih izlagača, među kojima su i renomirana imena poput Movia, Arnaldo Caprai, Chateu Kamnik, Caparzo, Aleksandrović, Masi, Kozlović, Krgović i mnogi drugi.

„Organizacijom trećeg SuperWine sajma vina želimo da istinskim ljubiteljima vina još jednom pružimo vrhunski ugođaj degustacije i uživanja u njihovom omiljenom piću, u luksuznom i romantičnom ambijentu bazenskog kompleksa PMYC u Porto Montenegru. Pored prirodnih ljepota kojima obiluje, Crna Gora je prepoznata i kao zemlja vrhunskih vina što potvrđuje i prisustvo nekoliko crnogorskih vinarija“, saopšteno je iz organizacionog tima SuperWine-a.

Program uključuje degustacije vina izabranih vinarija, a SuperWine 3.0 biće oplemenjen i atraktivnim muzičkim, umjetničkim i kulinarskim performansima.

Ulaznice za SuperWine 3.0 biće u prodaji od 1. jula u Supermarket Concept Store-u Porto Montenegro, a cijena karte za jedan dan je 40 eura. Takođe, ulaznice za SuperWine 3.0 biće u prodaji i u vrijeme trajanja salona na samom događaju.

Bonus video: