KATIĆ I VUKČEVIĆ POTPISALI UGOVOR

Opština Herceg Novi će finasirati redovan i sportski program JK "Jugole Grakalić"

Katić i Vukčević su izrazili zadovoljstvo potpisanim ugovorom, kojim se nastavlja saradnja i podrška lokalne uprave jedriličarstvu, kao jednom od strateški važnih sportova i vještini koja je tradicija i kulturno nasljeđe Herceg Novog i Boke Kotorske
373 pregleda 0 komentar(a)
Katić i Vukčević, Foto: Opština Herceg Novi
Katić i Vukčević, Foto: Opština Herceg Novi

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i direktor Jedriličarskog kluba (JK) "Jugole Grakalić" Predrag Vukčević potpisali su danas ugovor o regulisanju međusobnih odnosa.

Opština se Ugovorom obavezala da finansira redovan rad i sportski program kluba, sa posebnim naglaskom na podršku mlađim kategorijama i nabavku opreme, kao i da podržava olimpijski program kluba, u ovom slučaju olimpijca Milivoja Dukića, objasnio je sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić.

Opština je ušla u vlasničku strukturu kluba u visini od 30 odsto.

Katić i Vukčević su izrazili zadovoljstvo potpisanim ugovorom, kojim se nastavlja saradnja i podrška lokalne uprave jedriličarstvu, kao jednom od strateški važnih sportova i vještini koja je tradicija i kulturno nasljeđe Herceg Novog i Boke Kotorske.

"Opština i Klub će zajedno učestvovati u poboljšanju kvaliteta sporta, podržavati mlade, zaštiti imovinu i zalagati se za ono što je interes grada i kluba koji traje već sedam decenija", istakao je Katić, dodajući da je ovo nastavak dobre prakse potpisivanja ugovora sa klubovima čije funkcionisanje predstavlja javni interes za Herceg Novi.

"Sad ćemo zajednički da nastavimo da radimo na unaprijeđenju ovog sporta i da čuvamo Škver kao lokaciju od javnog interesa za grad Herceg Novi, zajedno sa vaterpolo klubom, ribarima i ostalim ljudima koji žive i rade na Škveru", poručio je Vukčević nakon potpisivanja Ugovora.