DEMOS: Akcija "Otvorena vrata" ohrabrila građane

Iz DEMOSA je saopšteno da povećan broj zainteresovanih građana ohrabruje i govori o uspješnosti akcije koja se realizuje u cilju približavanja politike DEMOSA, ali i stvaranja mogućnosti da kroz direktan kontakt građani iznesu svoje viđenje stanja u državi poslanicima u Skupštini Crne Gore
2 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 28.06.2015. 12:30h

Akcija "Otvorena vrata DEMOSA", koja se realizuje treću nedelju za redom, omogućila je građanima da kroz direktnu komunikaciju sa predsjednikom DEMOSA Miodragom Lekićem i poslanicima razmijene mišljenja, informišu se i konsultuju o aktuelnim dešavanjima, kazali su iz ove partije.

Iz DEMOSA je saopšteno da povećan broj zainteresovanih građana ohrabruje i govori o uspješnosti akcije koja se realizuje u cilju približavanja politike DEMOSA, ali i stvaranja mogućnosti da kroz direktan kontakt građani iznesu svoje viđenje stanja u državi poslanicima u Skupštini Crne Gore.

Lekić i poslanici su se susreli u proteklom periodu sa studentima Fakulteta političkih nauka, delegacijom radnika KAP-a, brojnim istaknutim opozicionim aktivistma iz Podgorice, ali i sa simpatizerima iz drugih gradova Crne Gore. U spektru obrađenih tema, izdvaja se zabrinutost za socio-ekonomsko stanje u državi, kao i nemoć države u borbi sa svakodnevnim problemima sa kojima se građani suočavaju.

Najavljeno je da će DEMOS nastaviti sa realizacijom ove akcije i ubuduće, a termini održavanja su: ponedeljkom od 18 do 20h i četvrtkom od 10 do 12h, u prostorijama DEMOSA u prostorijama City kvarta u Podgorici.

Bonus video: