Blažo Šaban predsjednik Rotari kluba Podgorica

U vezi sa svojim angažmanom novi predsjednik Rotari kluba Blažo Šaban je izjavio da će i u ovoj rotarijanskoj godini biti nastavljene redovne aktivnosti kluba
3867 pregleda 8 komentar(a)
Rotari klub, Foto: Printscreen (rcpodgorica.org)
Rotari klub, Foto: Printscreen (rcpodgorica.org)
Ažurirano: 26.06.2015. 17:34h

Blažo Šaban izabran je za predsjednika Rotari kluba Podgorica, dok su članovi upravnog odbora Saša Popović, kao prethodni predsjednik kluba i Saša Radičević, koji će biti predsjednik kluba za 2016/2017 godinu.

Za sekretara kluba izabran je Gligor Bojić, za poslove ceremonijala Milan Guberinić, za predsjednika komiteta za klupsku djelatnost Milena Durutović, komiteta za profesionalnu djelatnost Lidija Ljesar, komiteta za djelatnost u zajednici Nebojša Kavarić, komiteta za međunarodnu djelatnost Jevto Eraković, međunarodna razmjena mladih Petar Popović i Rotary fondacija Sanja Mugoša.

"Rotari klub u Podgorici je u prethodnoj godini obavio niz značajnih humanitarnih akcija koje su kao i u proteklom periodu prvenstveno bile usmjerene na obezbjeđivanju pomoći djeci bez roditelja, institucijama za zbrinjavanje hendikepirane djece i djeci bez roditelja, nabavka pojedine opreme domovima zdravlja i drugim humanitarnim akcijama" kazali su iz Rotari kluba.

Pored navedenog, prethodna godina je bila značajna kao početak rada Rotarakt kluba tj. podmlatka Rotary kluba Podgorica, kao i zbog organizovanja Humanitarnog koncerta u CNP povodom 110 godina postojanja Rotarija u svijetu i 16-to godišnjice od osnivanja Rotari kluba Podgorica.

U vezi sa svojim angažmanom novi predsjednik Rotari kluba Blažo Šaban je izjavio da će i u ovoj rotarijanskoj godini biti nastavljene redovne aktivnosti kluba u vezi sa humanitarnim akcijama koje se godinama sprovode na način što se samostalno finansiraju od članova Rotari kluba Podgorica.

“Pokušaću da uz pomoć i saradnju članova Upravnog odbora još više doprinesem humanitarnim akcijama tako što ćemo po prvi put pripremiti i kandidovati pojedine projekte za grantove kod Fondacije Rotary Internationala. Na ovaj način se uz perticipaciju članova kluba mogu ostvariti veći novčani iznosi za humanitarne akcije na teritoriji Crne Gore” zaključuje Šaban.

Bonus video: