Porto Montenegro obećava zabavu gostima dubljeg džepa: Izložbe, koncerti, jahte, vino...

Treća edicija čuvenog salona vina "Superwine" u Porto Montenegru će 10. i 11. jula okupiti više od 20 renomiranih evropskih proizvođača vina, uz specijalne goste i izuzetnu zabavu
53 pregleda 3 komentar(a)
Superwine fstival, Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Superwine fstival, Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 25.06.2015. 12:09h

Vodeća luksuzna marina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro u Tivtu i ovog ljeta nosiće epitet jedne od najdinamičnijih turističkih destinacija na Mediteranu, tvrde iz menadžmenta Porto Montenegra, ističući da su za svoje stanovnike i goste pripremili bogat kalendar raznovrsnih događaja.

"Internacionalne izložbe i koncerti, novi konceptualni noćni klub, još jedna edicija čuvenog salona vina i gastro događaji, samo su neki od razloga zbog čega će boravak u naselju i ovog ljeta biti atraktivan i zanimljiv. Vodeći događaji ovog ljeta su fokusirani na superjahting industriju i uslugu, s obzirom na to da je Porto Montenegro domaćin dva prestižna međunarodna nautička skupa: The SuperYacht Rendezvous Montenegro od 2.do 5.jula i MYBA Pop-up SuperYacht Show od 4. do 6. septembra", saopšteno je danas iz Porto Montenegra.

Samo ova dva velika nautička događaja, u Tivtu i Boki okupiće neke od najvećih i najlukusznijih jahti u ovom dijelu svijeta, njihove vlasnike, kaptetane, ali i brojne druge aktere svjetske jahting industrije – brokere, predstavnike čarter agencija, graditelje i konstruktore jahti.

Treća edicija čuvenog salona vina "Superwine" u Porto Montenegru će 10. i 11. jula okupiti više od 20 renomiranih evropskih proizvođača vina, uz specijalne goste i izuzetnu zabavu.

Na svoje će doći i ljubitelji umjestnosti koji će u raznim galerijskim prostorima u tivatskom nautičkom naselju ovog ljeta moći da vide najnovije postavke djela čuvenog fotografa Kirsti Mirčel, njenog kolege Hjua Arnolda, slika i skulptura beogradske umjetnice Milene Zevu, te radove Davida Hamiltona, britanskog fotografa i reditelja.

U novom rezidencijalno-poslovnom kompleksu "Ksenija" biće otvorena i podgorička galerija "Pizana", sa selekcijom sjajnih crnogorskih umjetnika mlađe generacije kao što su Roman Đuranović, Vana Prelević, Nada Kažić, Biljana Keković i Tadija Janičić.

Porto Montenegro ovog ljeta nudi i niz od tridesetak lukusznih radnji sa robom najčuvenijih modnih brendova, a novost je i potpuno novi bazenski kompleks na detaljno rekonstruisanom otvorenom bazenu Lido Mar sa specifičnom novom enološkom i gastro-ponudom, te novim noćnim klubom "Platinum" što će biti jendo od najdinamičnijih i najeksluzivnijih odredišta zabave i noćnog života na Jadranu.

Bonus video: