Stratex i Dogus grupa iz Turske u partnerstvu u Dukley marini Budva

Stratex grupa posluje u Crnoj Gori od 2006. godine i jednaje od najvećih investicionih kompanija na Jadranskoj obali
402 pregleda 2 komentar(a)
Dukley marina, Budva, Foto: Dukley.com
Dukley marina, Budva, Foto: Dukley.com
Ažurirano: 24.06.2015. 13:55h

Dukley Marina Budva, dio kompanije Stratex, sklopila je partnerstvo sa Dogus grupom, jednom od najvećihinvesticionih grupa u Turskoj, saopšteno je iz Dukley marine, čime su potvrdili pisanje Vijesti.

CIlj partnerstva je, kako je navedeno, uključenje Dukley Marine Budva u mrežu D-Marin koja predstavlja najveći internacionalni lanac marina na istočnom Mediteranu sa 10 marina u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj, a sada i u Crnoj Gori.

Budući plan Strateksa i Dogusa je i razvoj Marine Budva u vodeću marinu u regionu.

Dogus grupa predstavlja jedan od najvećih konglomeratau Turskoj koji posjeduje preko 200 kompanija i ima oko35.000 zaposlenih u Americi, Evropi, Africi i Aziji.

Grupa trenutno posluje u oblasti finansija, auto industrije, u građevinskoj industriji, medijima, turizmu, uslugama, nekreninama, energetici i zabavi. Dogus je vlasnik mrežeD Marin i manjinski akcionar hrvatske ACI Marine.

Stratex grupa posluje u Crnoj Gori od 2006. godine i jednaje od najvećih investicionih kompanija na Jadranskoj obali.

Najznačajniji projekti u portfoliju Stratexa su izgradnjaluksuznog kompleksa Dukley Gardens u Budvi, Dukley Marina Budva, nekretnine na prestižnim lokacijama u Kotoru, Reževićima i Kolašinu, te investicija u najvećilanac hotela na crnogorskoj obali u okviru “Budvanske rivijere” AD.

Bonus video: