Vukčević načelnik Istražnog zatvora

Izvori “Vijesti” iz Istražnog zatvora kazali su da je u taj dio ZIKS-a "uveden red" kada je direktor Zavoda Miljan Perović postavio Dejana Baukovića za načelnika
561 pregleda 1 komentar(a)
ZIKS, ZIKS Spuž, Foto: Jelena Jovanović
ZIKS, ZIKS Spuž, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 24.06.2015. 07:05h

Doskorašnji pravnik u Kazneno popravnom domu Darko Vukčević novi je načelnik Istražnog zatvora u Spužu.

Vukčević je na toj poziciji zamijenio Dejana Baukovića, koji je raspoređen na novo radno mjesto u Centru za obuku službenika.

Iz uprave Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija “Vijestima” je rečeno da je kadrovska izmjena u Istražnom zatvoru napravljena upravo na zahtjev Baukovića.

"Na lični zahtjev Dejana Baukovića, on je raspoređen na drugo radno mjesto. Za novog načelnika Istražnog zatvora imenovan je Darko Vukčević, diplomirani pravnik. On je u kolektivu ZIKS-a oko godinu dana, a prije toga radio je u Upravi policije”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Izvori “Vijesti” iz Istražnog zatvora kazali su da je u taj dio ZIKS-a "uveden red" kada je direktor Zavoda Miljan Perović postavio Baukovića za načelnika.

"Bauković je postavio stvari na svoje mjesto. Kada je došao, pojedini pritvorenici izgubili su privilegije. Nadamo se da će novi šef uspjeti da održi stanje ovakvim", kazao je jedan od službenika Istražnog zatvora.

Bonus video: