TO Tivat: Roveda uspješno promoviše Tivat u Brazilu

Prezentacija Tivta će se održati ispred crnogorskog paviljona u okviru Biomediteranskog klastera
0 komentar(a)
Marselo Roveda, Foto: TO Tivat
Marselo Roveda, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 22.06.2015. 13:14h

Turistička organizacija Tivat ispunjava svoj osnovni zadatak koji joj je povjeren – promoviše Tivat i njegove vrijednosti na svakom mjestu gdje postoji mogućnost da to da pozitivne efekte.

U ovom poslu neočekivano pomažu i prijatelji i zaljubljenici u Crnu Goru širom svijeta, a jedan od njih je i Marcelo Roveda iz Brazila.

“Ovaj 32-godišnji Brazilac prvi put je čuo za našu zemlju tokom sticanja nezavisnosti, a kako se rodio u mjestu Montenegro, nedaleko od grada Portao-a, počeo je da se interesuje za Crnu Goru i sklapa prijateljstva sa građanima Crne Gore. Sada je zaljubljenik u Crnu Goru sa samo jednom željom, da posjeti Crnu Goru. TO Tivat poslala mu je propagandni materijal o Tivtu i sa radošću prihvata činjenicu da Marcelo Roveda uspješno promoviše Tivat u dalekom Brazilu, sa nadom da će ova promocija u budućnosti dati benefite za turizam u Tivtu" saopšteno je iz tivatske TO.

Naveli su i da će TO Tivat predstaviti prvog jula na najposjećenijoj svjetskoj izložbi „ Expo„ 2015 koja se održava u Milanu i gdje Crna Gora nastupa pod motom „Mala zemlja velikih mogućnosti”.

Prezentacija Tivta će se održati ispred crnogorskog paviljona u okviru Biomediteranskog klastera.

“Kako je prioritetni elemenat ovogodišnjeg predstavljanja na Expo- u zdrava hrana , TO Tivat će staviti akcenat na manifestaciju „ Pjat od žućenice „ i „ Ljeto dobrog ukusa „ , gdje ćemo putem web prezentacije predstaviti bogatsvo tradicionalne primorske kuhinje. Ovu sadržajnu prezentaciju i dodjelu prigodnih poklona italijanskim i drugim posjetiocima predstaviće Savo Vulević , naš sugrađanin, zaljubljenik u Tivat koji dugi niz godina živi u Milanu i poznaje interesovanja potencijalnih italijanskih gostiju.”- saopštila je TO najmanjeg bokeljskog grada.

Bonus video: