Dom kulture u Ulcinju i posle 10 godina nema rasvjetu i ozvučenje

Iz Direkcije za javne radove nijesu odgovorili na pitanja Vijesti da li će i kada raspisati tender za osvjetljenje i ozvučenje svečane sale Doma kulture
299 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj (Novina)
Ulcinj (Novina)
Ažurirano: 21.06.2015. 09:44h

Dom kulture u Ulcinju, ni deset godina od svečanog otvaranja, nema adekvatnu salu za bioskopske i pozorišne predstave ili koncerte. Postojeća svečana, nema ni ozvučenje ni rasvjetu niti dokument o tehničkom prijemu iako se Direkcija za javne radove obavezala da projekat iznese do kraja. Tako je ambasada Njemačke nedavno u okviru turneje po primorju i promocije novog njemačkog filma, za tri dana organizovala šest predstava u Domu kulture u Ulcinju ali je prethodno morala da nabavi svu nedostajuću opremu. Direktor Doma kulture Nailj Draga kaže da je to slučaj sa svima koji žele da zakupe i nešto organizuju u svečanoj sali.

"Bolje da ga nijesu ni gradili ovako. Na novom dijelu već drugi put radimo rekonstrukciju krova o sopstvenom trošku", kazao je Draga.

Naveo je da ne posjeduje nikakvu dokumentaciju o novom dijelu Doma kulture koji je otvoren prije deset godina.

"Nijesu je imali ni moji prethodnici. Vjerovatno je i dalje u Direkciji" kazao je on.

Dom kulture u Ulcinju, na prigodnoj svečanosti 1.aprila 2005, otvorili su predsjednik Filip Vujanović i sada pok gradonačelnik Fuad Nimani. Radovi na izgradnji Doma kulture koštali su oko 2,3 miliona eura a počeli su daleke 1976.godine.

Iz Direkcije za javne radove nijesu odgovorili na pitanja Vijesti da li će i kada raspisati tender za osvjetljenje i ozvučenje svečane sale Doma kulture.

Bonus video: