AMSCG: Oprezna vožnja zbog nestabilnih vremenskih prilika

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, u mjestu Markovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično za vozila do deset tona
0 komentar(a)
akcija Helikopter, kontrola saobraćaja, AMSCG, Foto: Savo Prelević
akcija Helikopter, kontrola saobraćaja, AMSCG, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.06.2015. 06:33h

Auto moto savez Crne Gore upozorio je danas vozače na opreznu vožnju, prilagođenu uslovima na putu, zbog nestabilnih vremenskih prilika.

Na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Kolašin, u mjestu Bioče, režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, do završetka izgradnje pristupnog puta A4, za potebe izgradnje autoputa.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, u mjestu Markovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično za vozila do deset tona.

U tunelu Budoš na magistralnom putu M-18, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog rekonstrukcije rasvjete.

Na magistralnom putu Mojkovac-Ribarevina u mjestu Slijepač most saobraća se, zbog radova, jednom trakom naizmjenično uz semaforsku signalizaciju.

Na magistralnom putu M2 Ribarevina-Berane, zbog završetka rekontrukcije tunela Tifran, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-8, dionica Pljevlja-Gradac, saobraća se jednom trakom naizmjenično od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu Rožaje-Špiljani, zbog sanacije klizišta lokaliteta Bać, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na dionici puta Rijeka Marsenica-Šekular saobraćaj je za sve kategorije motornih vozila obustavljen, a prema Šekularu će se saobraćati putem preko Lipovica.

Bonus video: