Akcija NVO ZINAK: Djeca posjetila Montenegro Airlines

Kako je saopšteno iz te organizacije, osoblje Montenegro Airlinesa i podgoričkog aerodroma upoznalo ih je sa svim procedurama koje prolaze putnici prilikom putovanja, kao i sa svim što prethodi udobnom i komfornom letu do željene destinacije
0 komentar(a)
Ismail Delija, NVO Zinak, Foto: NVO Zinak/Facebook
Ismail Delija, NVO Zinak, Foto: NVO Zinak/Facebook
Ažurirano: 19.06.2015. 17:06h

Nevladina organizacija (NVO) ZINAK, u okviru akcije osnažavajuće podrške samohranim roditeljima i njihovoj djeci, kao i višečlanim porodicama, organizovala je posjetu avio kompaniji Montenegro Airlines za petnaestoro djece.

Kako je saopšteno iz te organizacije, osoblje Montenegro Airlinesa i podgoričkog aerodroma upoznalo ih je sa svim procedurama koje prolaze putnici prilikom putovanja, kao i sa svim što prethodi udobnom i komfornom letu do željene destinacije.

Djeca su dobila bording karte za ulazak u avion, a omogućen im je i prolazak kroz putnički terminal i pasošku kontrolu.

“U avionu ih je,kao specijalno iznenađenje, dočekao Ismail Delija, dječak iz Nikšića koji je u prethodnom periodu stekao ogromnu popularnost i mnogima od njih već postao idol”, navodi se u saopštenju.

Delija je odgovarao na sva njihova pitanja i sa pjesmom im uljepšao i učinio posjetu nezaboravnom.

“U znak zahvalnosti, ne krijući emocije, djevojčica Jelena otpjevala je pjesmu koju je posvetila samo Ismailu i time se zahvalila na gostoprimstvu Montenegro Airlinesu”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: