“Platinum” donosi novu dimenziju noćnog života u Crnoj Gori

“Oficijalni afterparty za modni događaj svjetski poznatog dizajnera Philipp Plein-a organizovati u 'Platinumu'," ističe suvlasnik kluba Marko Krečković, koji je svoje ime izgradio u industriji noćnog života i zabave, između ostalog javnosti poznat kao čovjek zaslužan zašto je budvanski “Top Hill” proglašen za najbolji noćni klub na svijetu, na događaju u Monte Karlu 2012.
278 pregleda 0 komentar(a)
Platinum, Foto: Porto Montenegro
Platinum, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 19.06.2015. 12:55h

Noćni klub “Platinum”, koji će uskoro biti otvoren us klopu kompleksa otvorenog bazena Lido Mar u tivatskom nautilkom centru Porto Montenegro, donosi novu sofisticiranu dimenziju noćnog života i zabave u Crnoj Gori.

“Konceptualno kreiran da ispuni najviše standarde njujorškog klabinga, a estetski i produkcijski da bude u ravni sa klubovima sa Azurne obale, noćni klub 'Platinum' će biti najbolji transfer zabave iz inostranstva na domaću scenu. U dinamičnom kalendaru ekskluzivnih žurki i DJ nastupa, akcenat je stavljen prije svega na 8 gostovanja svjetski renomiranih DJ imena koja će gostovati četvrtkom, a među kojima su Sylvain Armand, Dubvision, Dimitri Vangelis & Wyman i Eddie Thoneick. 'Platinum' će takođe biti partner ovogodišnjeg festivala Sea Dance, pa će se u klubu organizovati after-parties ovog prestižnog događaja,” saopšteno je danas iz Porto Montenegra.

“Oficijalni afterparty za modni događaj svjetski poznatog dizajnera Philipp Plein-a organizovati u 'Platinumu'," ističe suvlasnik ovog ekskluzivnog noćnog kluba Marko Krečkovic, koji je svoje ime izgradio u industriji noćnog života i zabave, između ostalog javnosti poznat kao čovjek zaslužan zašto je budvanski “Top Hill” proglašen za najbolji noćni klub na svijetu, na događaju u Monte Karlu 2012. godine.

Pored svjetskog imidža koji je kao menadžer donio Top Hillu, Marko Krečković je kreirao najbolje regionalne noćne klubove, restorane i barove i njegov transfer u Porto Montenegro predstavlja garanciju da će tivatsko naselje ove sezone dobiti noćni klub koji zaslužuje. Prema njegovim riječima, “Platinum” će se na svakom nivou razlikovati od ostalih noćnih klubova u Crnoj Gori, postavljajući nove standarde u industriji zabave.

Pored DJ gostovanja koja će se dešavati četvrtkom, svakog utorka u planu je i (tzv. club exchange) saradnja sa najprestižnijim klubovima na svijetu poput Blue Marlin Ibiza, Ushuaia, VIP ROOM, Armani Prive gdje će se dešavati tematske žurke posebno producirane od strane tih klubova sa njihovim resident DJ-evima i njihovim performerima. Srijeda je rezervisana za nastupe bendova.

Ekskluzivan ambijent osmišljen je kao minimalistički, a karakteriše ga savršeno uklopljen mediteranski šmek konceptualnog bazena Porto Montenegro Jahting kluba, koji će, takođe, biti jedna od atraktivnih lokacija za zabavu ovog ljeta. Iz luksuzne karte pića izdvajaju se skinny kokteli za dame do 100 kcal, a za gospodu limited editions Dom Pérignon i Cristal šampanjca, dok somelijeri još uvjek kreiraju najkvalitetniju vinsku kartu najprestižnijih evropskih vinarija.

Radno vrijeme noćnog kluba/lounge bara biće od 21h kada će sve do ponoći muziku puštati najbolji deep house DJ sa prostora bivše Jugoslavije – DJ Popi Divine, a od 00h Platinum prerasta u ekskluzivan noćni klub sa pravom klupskom muzikom.

Noćni klub Platinum biće otvoren za javnost tokom čitave sezone – kako za internacionalnu klijentelu, tako i za lokalce, a za dress code je poželjna ljetnja elegancija.

Bonus video: