"Konjević, Stojanović i Žižić da uklone policajce sa saobraćajnice Nikšić-Župa"

"Kako u Župi ima dosta bolesnih, trudnica, radnika koji svakodnevno putuju, djece koja ovih dana vrše upis u srednje škole i fakultete, Koordinacioni odbor će od danas za svaku negativnu posljedicu prema mještanima Župe kriviti MUP Crne Gore"
161 pregleda 3 komentar(a)
Župa Nikšić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Župa Nikšić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.06.2015. 10:33h

Koordinacioni odbor Mjesne zajednice Župa Nikšićka uputio je javni poziv ministru Rašku konjeviću, direktoru Uprave policije Slavku Stojanoviću, kao i načelniku centra bezbjednosti Nikšić Miloradu Žižiću da odmah povuku pripadnike MUP-a sa saobraćajnice Nikšić-Župa koji su, stoji u saopštenju, juče u 15 časova izvršili njenu blokadu.

"Blokadom saobraćaja od strane pripadnika MUP-a paralisan je život u Župi koja ima oko 5.000 stanovnika. Na ovakav način pripadnici MUP-a su mještanima ugrozili pravo na život i slobodno kretanje. Kako u Župi ima dosta bolesnih, trudnica, radnika koji svakodnevno putuju, djece koja ovih dana vrše upis u srednje škole i fakultete, Koordinacioni odbor će od danas za svaku negativnu posljedicu prema mještanima Župe kriviti MUP Crne Gore", stoji u saopštenju koje je potpisao Dragan Radulović.

Bonus video: