Obogaćena ponuda za korisnike Extra Trio paketa

Nova promotivna kampanja Telekoma trajaće od 16. juna do 16. septembra, i važi za sve nove korisnike tih servisa, kao i za postojeće kojima je istekao ugovor. Oprema i instalacija su besplatne za Extra TV i ADSL. Za Extra Trio, oprema je besplatna uz mogućnost samoinstalacije
175 pregleda 14 komentar(a)
kablovska televizija, Foto: Shutterstock.com
kablovska televizija, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 15.06.2015. 16:26h

Crnogorski telekom je obogatio ponudu za korisnike Extra Trio paketa.

Nova promotivna kampanja Telekoma trajaće od 16. juna do 16. septembra, i važi za sve nove korisnike tih servisa, kao i za postojeće kojima je istekao ugovor. Oprema i instalacija su besplatne za Extra TV i ADSL. Za Extra Trio, oprema je besplatna uz mogućnost samoinstalacije.

Korisnici Extra Trio Start paketa za istu cijenu kao i do sada (38.59 eura), dobijaju: 68 Extra TV kanala + Pink paket (36 kanala), ADSL Flat 4/Optika (4 Mbps/ 20 Mbps), komfor paket (neograničeni pozivi u Telekom fiksnoj mreži) + dvije hiljade minuta mjesečno za pozive prema Telekom mobilnoj mreži (067) i dvije prepaid kartice sa po dva eura dopune mjesečno.

I korisnici Extra Trio Maxi paketa za istu cijenu (45.90 eura), dobijaju više sadržaja: sve dodatne Extra TV pakete (preko 130 kanala), ADSL Flat8/Optika (8 Mbps/ 40 Mbps), komfor paket (neograničeni pozivi u Telekom fiksnoj mreži), dvije hiljade minuta mjesečno za pozive prema Telekom mobilnoj mreži i dvije prepaid kartice sa po dva eura dopune mjesečno.

Od 16. juna kreće i promotivna ponuda za nove Extra TV i ADSL korisnike, kao i za postojeće korisnike tih servisa, koji produže ugovor koji je istekao. Korisnici Extra TV-a dobijaju tri mjeseca bez pretplate, kao i besplatnu opremu i instalaciju. Korisnici ADSL-a dobijaju besplatnu opremu i instalaciju, saopšteno je iz kompanije.

Bonus video: