Naplaćeni iznos poreza za Cecin koncert biće poznat u julu, organizator bez dozvole pravio parking?

“Istim će biti provjerena regularnost obračuna poreza na dohodak fizičkih lica na honorare isplaćene estradnim umjetnicima. Iznos prijavljenog i plaćenog poreza na dodatu vrijednost na osnovu ostvarenog prometa biće poznat podnošenjem mjesečne PDV prijave tokom narednog mjeseca”
58 pregleda 17 komentar(a)
Ćemovsko polje, Foto: Luka Zeković
Ćemovsko polje, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 10.06.2015. 05:54h

Iz Poreske uprave saopšteno je da su pratili koncert Svetlane- Cece Ražnatović u subotu, ali da će se naplaćeni iznos poreza znati tokom narednog mjeseca.

“Poreska uprava je pratila regularnost evidentiranja prometa preko fiskalnih registar kasa, kod prodaje ulaznica i hrane i osvježenja”, saopšteno je iz tog resora.

Inspekcijski nadzor kod organizatora koncerta, kako su istakli, još uvijek je u toku.

“Istim će biti provjerena regularnost obračuna poreza na dohodak fizičkih lica na honorare isplaćene estradnim umjetnicima. Iznos prijavljenog i plaćenog poreza na dodatu vrijednost na osnovu ostvarenog prometa biće poznat podnošenjem mjesečne PDV prijave tokom narednog mjeseca”, navodi se u saopštenju.

Organizator koncerta je bila „Elephant production”.

Grupa građana, koji su osnovali i inicirali uređenje parka Ćemovsko polje, u blizini kojeg je održan koncert, prijavila je da je srušen nasip na Bulevaru Veljka Vlahovića, za sprečavanje ulaska, zatrpan kanala i napravljen parking na polju.

Osnivač parka Rajko Papović iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj dobio je odgovor da su prekopi “vjerovatno” urađeni samoinicijativno i da će njegov mejl proslijediti Komunalnoj policiji.

Bonus video: