"Donator" nije sumnjiva firma

U tom članku pisalo je da je gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović u ime glavnog grada potpisao ugovor sa Bulatovićem o isporuci 2.500 paketa sa artiklima za bebe
709 pregleda 1 komentar(a)
Donator, Foto: Screenshot
Donator, Foto: Screenshot
Ažurirano: 09.06.2015. 16:41h

Protiv podgoričke firme “Donator” i njenog izvršnog direktora ne vodi se nikakav postupak pred crnogorskim sudovima, tužilaštvom niti inpekcijskim službama, zaključuje se iz dokumentacije koju je “Vijestima” dostavio vlasnik i izvršni direktor Zoran Bulatović.

On je reagovao povodom teksta “Sumnjivoj firmi uplaćuju 95.000”, objavljenog u “Vijestima” 31. maja.

U tom članku pisalo je da je gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović u ime glavnog grada potpisao ugovor sa Bulatovićem o isporuci 2.500 paketa sa artiklima za bebe.

U tom tekstu je navedeno i da je bivši ministar rada i socijalnog staranja Predrag Bošković saopštio da su inspekcijski organi pronašli zloupotrebe u vezi sa porodiljskim odsustvima kod 32 firme, među kojima i “Donator”, te da je dokumentaciju proslijedio državnom tužiocu, a da nije poznato šta je tužilaštvo uradilo sa tom dokumentacijom.

Bulatović je “Vijestima” dostavio dokumentaciju Inspekcije rada iz marta 2013. godine. On je rekao da ih nakon toga niko nije kontaktirao i da nijesu nađene nikakve zloupotrebe.

Bulatović je na tender glavnog grada, iz kojeg su tražili isporuku paketa sa artiklima za bebe, dostavio potvrde od suda da se protiv njega i firme ne vodi krivični postupak, i Centralnog registra privrednih subjekata da se “Donator” ne nalazi u kaznenoj evidenciji tog organa.

On je dostavio potvrdu Osnovnog državnog tužilaštva od 4. juna 2015. da protiv njegove firme i njega nije formiran bilo kakav krivični predmet.

Bonus video: