Šćekić priredio prijem za 175 beranskih "luča"

„Vaše prve stepenice znanja protkane su posebnim sjajem. Za budućnost našeg grada ne treba brinuti,“ rekao je gradonačelnik Šćekić
211 pregleda 4 komentar(a)
Berane luče, Foto: Tufik Softić
Berane luče, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 05.06.2015. 15:17h

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić priredio je prijem za 175 učenika osnovnih i srednjih škola koji su ove godine dobili diplome Luča.

Prijem je istovremeno priređen i za učenike koji su tokom školske godine koja je na izmaku osvajali najveća priznanja na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Posebna priznanja uručena su đacima generacije – Mariji Vojvodić iz Gimnazije „Panto Mališić“, Jovani Đukić iz Srednje medicinske škole „Dr Branko Zogović“, Amri Novalić iz Srednje tehničke škole „Vukadin Vukadinović“, Binasi Dervišević iz Srednje stručne škole, Aleksandri Pešić iz OŠ „Vukašin Radunović“, Dragani Gluščević i Daliboru Šekularcu iz OŠ „Vuk Karadžić“, Luki Popoviću iz OŠ „Radomir Mitrović“, Anđeli Dašić iz OŠ „Donja Ržanica“ i Nikoli Šekularcu iz OŠ „Lubnice“.

„Vaše prve stepenice znanja protkane su posebnim sjajem. Za budućnost našeg grada ne treba brinuti,“ rekao je gradonačelnik Šćekić.

U ime nagrađenih i predstavnika obrazovnih ustanova zahvalio se direktor Gimnazije Sreten Lutovac.

Bonus video: