Porto Montenegro na regati za jedriličarske superjahte Loro Piana

1 komentar(a)
Loro Piano, Foto: Porto Montenegro
Loro Piano, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 05.06.2015. 08:11h

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas prisustvuju regati za jedriličarske superjahte Loro Piana 2015 (od 2. do 6. juna) na obali Porto Cerva na Sardiniji, koja ove godine debituje kada je u pitanju jedrenje za superjahte.

Vlasnicima i kapetanima impresivnih plovila predstavljen je projekat marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro, ali su dobili i otvoren poziv za učešće na Supeyacht Randesvous-u koje će se održati od 2. do 5. jula u Tivtu.

"Ova manifestacija je mjesto susreta najvećih jedriličara i zaljubljenika u more - oni prepoznaju marinu Porto Montenegro kao dobitnicu prestižnog godišnjeg priznanja u kategoriji Najbolja marina za superjahte 2015 koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), i ovogodišnjeg domaćina manifestacije Superyacht Rendezvous Montenegro, istakao je menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro Billy Canellas. On sa koleginicom menadžerkom prodaje Becki Milton prisustvuje ovogodišnjoj regati Loro Piana", navodi se u saopštenju Porto Montenegro.

Na regati učestvuju svjetski poznate superjahte Ganesha, Cape Arrow, Inoui, Marie iOhana, a po prvi put učešće su uzele i Perini Navi’s 45m Clan VIII, Oyster Yachts 24.2m Maegan, Wally Yacht's 24m Nahita i 33m duga WinWin.

Bonus video: